Udział delegacji w Kongresie Bezpieczeństwa Żywności Drukuj

258525835 296184685712790 8263565074441784729 n

 

 

W dniu 18.11.2021r. uczniowie i nauczyciele Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich im.KEN w Sandomierzu uczestniczyli w Kongresie Bezpieczeństwa Żywności https://foodcongress.org Tegoroczna 8 edycja odbyła się pod hasłem "Future of Food". Kolejny raz udział w tym dużym wydarzeniu branżowym możliwy jest dzięki zaproszeniu przez oganizatora imprezy Pana Marka Marca - założyciela firmy Ewa-Bis, który jest absolwentem "Sandomierskiej Marmolady". Liczna reprezentacja ZSGiH: 28 uczniow - przedstawicieli wszystkich klas wraz z dyrektorem Dariuszem Łuczakiem oraz nauczycielami Danutą Zajder, Arturem Dziewulskim, Adamem Krakowiakiem uczestniczyła w wykładach i panelach dyskusyjnych oraz przygotowanym stoiskiem promując szkołę, miasto i powiat sandomierski - tym razem w Warszawie. Koordynatorem wyjazdu była Agata Łuczak.

Zapraszamy do galerii zdjęć.