Plan działań promocyjnych w ZSGiH im. KEN w Sandomierzu w miesiącach marzec-kwiecień 2022 r.
- Warsztaty gastronomiczne (zapoznanie z bazą gastronomiczną i hotelarską, udział w zajęciach lekcyjnych)– 15.03.2022r
- Warsztaty gastronomiczne-Potrawy wielkanocne – 21.03.2022r.
- Przedstawienie bazy i specyfiki w klasach Liceum Ogólnokształcącego – 22.03.2022r
(musztra paradna, pokaz sprawności fizycznej, pokaz składania i rozkładania broni, warsztaty z I pomocy przedmedycznej).
- Warsztaty gastronomiczne (zapoznanie z bazą gastronomiczną i hotelarską, udział w zajęciach lekcyjnych)– 25.03.2022r
- Wyjazdy do zakładów gastronomicznych, hotelarskich oraz jednostki wojskowej- kwiecień 2022r. (termin do ustalenia dla zainteresowanych uczniów)
- Dni Otwarte dla uczniów klas 8-ych szkół podstawowych:
- 22.04.2022r.- LO
- 27.04.2022r. – Technikum = Szkoła branżowa (warsztaty gastronomiczne pt. „Wiosenne inspiracje kulinarne”)
Zapraszamy